Landskonference 2022

Landskonference 2022
Landskonference 2022 2022-07-12T11:53:08+02:00

Velkommen til Landskonference 2022.

Oplysninger om 2022:

Tid og sted

Landskonferencen afholdes igen i år på Kursuscenter Brogaarden i Strib ved Middelfart på Fyn og finder sted i dagene 28. 29. og 30. september 2022.

Deltagerkreds

Landskonferencen henvender sig til medarbejdere og ledere, der arbejder i dag-, døgn- eller aflastningsinstitutioner for børn med betydelig og varigt nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne i alderen 0-6 år.

Den henvender sig også til medarbejdere og ledere, der arbejder i specialgrupper samt småbørnsvejledere og pædagogiske konsulenter, der beskæftiger sig med specialpædagogikken.

Velkommen

Besøg Landskonferencens Facebook gruppe

Besøg Landskonferencens Facebook gruppe

Forældre og professionelle. Samarbejdet om barnet – Hvordan kvalificerer vi samarbejdet og holder omsorgsgenet intakt.

Vel mødt til specialpædagogisk landskonference, som har fokus på arbejdet i og omkring barnet, der er i særlige udfordringer og deres forældre.

Ovenstående fordrer en fagprofessionel tilgang, hvor du som pædagog – sammen med din faglighed – er dit eget vigtigste arbejdsredskab, hvilket til tider kan sætte det emotionelle i fokus i arbejdet med både børn og deres forældre.

Der er mange måder at forebygge omsorgstræthed og samtidig tale om, hvordan vi højner trivsel, samarbejde og arbejdsglæde. Hvordan vi hjælper forældrene med at skabe en god og nyttig, narrativ ramme for deres særlige fortælling – “sorgens og kærlighedens nødvendige fortælling”, når de er forældre på livstid, og de udfordringer, dette kan give, som sorg og følelsesmæssig belastning.

Vi har arbejdet for at skabe et varieret program, som rammer bredt i ind i vores fagprofessionelle arbejde.

Navne du møder på årets konference:

  • Annette Due Madsen
  • Christian Juul Busch
  • Rikke Smedegaard
  • Anne Mette Sohn
  • Anne Mette Kirk

Vel mødt til tre faglige dage, hvor vi ser frem til at få tanket op og blive beriget med nye faglige input og nye muligheder for mestring.

Tilmeld dig årets konference og nyd tre dage i selskab med nogle fantastiske oplægsholdere og kolleger fra nær og fjern.

Styregruppen

Indbydelsen til landskonferencen kan downloades her: